Stora skördefesten i Balders hage

Skördefest. Illustration: Alva Esping

Lördagen 10 september kl. 10-16 är du välkommen att komma och njuta av odlarglädjen och kreativiteten på landsbygden! Möt närproducenter, ekoodlare och kreativa landsbygdsföretagare i Balders hage, Staffanstorp.

Det bjuds bland annat på gratis ponnyridning, barnunderhållning, LRF:s pris, tävlingar, musikunderhållning samt servering. Passa även på att fynda i arkeologilådorna och träffa de levande djur som är på besök.

Program

Kl. 10 Invigning av Skördefesten
Kl. 11 Alla utställare presenteras
Kl. 11.15 Quizztävlingen inleds
Kl. 11.30 BARN: Supersagostund med Rimstad Rockerz
Kl. 12 Dubbelquartetten Oktopuss underhåller
Kl. 12.30 BARN: Gratis ponnyridning fram till kl. 15
Kl. 13 LRF:s pris delas ut
Kl. 14 Staffans Strängar underhåller
Kl. 14.30 Prisutdelning
Kl. 16 Avslutning

Skördefesten arrangeras av Staffanstorps kommun i samarbete med Business Port Staffanstorp, Uppåkra Arkeologiskt Center och LRF, med stöd av Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta samt Sparbanksstiftelsen Finn.