Stora skördefesten i Balders hage

Skördefest. Illustration: Alva Esping

Lördagen 10 september kl. 10-16 är du välkommen att komma och njuta av odlarglädjen och kreativiteten på landsbygden! Möt närproducenter, ekoodlare och kreativa landsbygdsföretagare i Balders hage, Staffanstorp.

Det bjuds bland annat på gratis ponnyridning, barnunderhållning, LRF:s pris, tävlingar, musikunderhållning samt servering. Passa även på att fynda i arkeologilådorna och träffa de levande djur som är på besök.

Program

Kl. 10 Invigning av Skördefesten
Kl. 11 Alla utställare presenteras
Kl. 11.15 Quizztävlingen inleds
Kl. 11.30 BARN: Supersagostund med Rimstad Rockerz
Kl. 12 Dubbelquartetten Oktopuss underhåller
Kl. 12.30 BARN: Gratis ponnyridning fram till kl. 15
Kl. 13 LRF:s pris delas ut
Kl. 14 Staffans Strängar underhåller
Kl. 14.30 Prisutdelning
Kl. 16 Avslutning

Skördefesten arrangeras av Staffanstorps kommun i samarbete med Business Port Staffanstorp, Uppåkra Arkeologiskt Center och LRF, med stöd av Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta samt Sparbanksstiftelsen Finn.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »