Har du plats?

Vi har plats

I veckan skickar kommunen ut information om projektet ”Vi har plats” till alla kommuninvånare. Genom detta projekt vill kommunen skapa boendelösningar där både nya och gamla staffanstorpsbor kan mötas och skapa relationer som ledar till en bättre integration.

Därför söker vi dig som vill hyra ut en hel bostad eller del av din bostad till en nyanländ staffanstorpsbo så att de kan påbörja sitt nya liv här i Staffanstorp.

Håll koll på din brevlåda eller gå in på Vi har plats om du har plats och vill veta mer.

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

2 kommentarer till Har du plats?

 1. Hej

  Inte trodde jag att Kommunen sysslade med tiggeri?
  För det får man väl ändå kalla detta.

  Varför ser vi aldrig såna utskick om våra ungdomar eller studenter?
  Räcker det inte med att kommuninvånarna till slut får stå för notan.
  Jag tippar en skattehöjning i Staffanstorp inom kort.

  1. Hej Magnus!
   Tack för din kommentar. De som är intresserade av att hyra ut till nyanlända har möjlighet att ta ut en marknadsmässig hyra.
   Kommunen ska efter lagen (2016:39) som trädde i kraft 1 mars 2016 ta emot de nyanlända som anvisas till kommunen. Lagen innefattar inte andra grupper.
   Mvh,
   Karin Magnusson, integrationssamordnare, Staffanstorps kommun


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »