Slow motion – Annika Bryngelson

Annika Bryngelsons konstverk

Vernissage söndagen den 9 oktober kl 13-16 i Staffanstorps konsthall.

I Annika Bryngelsons bildvärld möter vi fragment av vardagens och gatans textur. Slitna elkablar, eller på nytt konstruerade maskiner. En uttjänt tvättkorg i blekt plast. Skavd skönhet. För henne är vardagens alla möten magi och livet är en konst.

Öppettider:

måndag-torsdag kl. 10-19
fredag kl. 10-18
lördag kl. 10-14
söndag 9/10 och 27/11 kl. 13-16

Utställningen pågår 9 oktober till 27 november.

Fri entré & alla är varmt välkomna!

Arr: Kultur & Fritid

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Blanketter/e-tjänst

  pool

  Staffanstorps kommun har ingen e-tjänst, men håller för närvarande på att utveckla sina e-tjänster. Letar du efter blanketter kan du hitta dessa här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »