Byte av brandpost på Storgatan i Staffanstorp

Idag måndagen den 10 oktober stängs del av norra körfältet på Storgatan. Detta på grund av va-arbete. Arbetet beräknas pågå till fredagen den 14 oktober med nattarbete mellan onsdag den 12 oktober och torsdag den 13 oktober.

Va-verket ska byta ut en trasig brandpost på Storgatan.

Under nattarbetet mellan onsdag och torsdag kommer vattnet att stängas av klockan 23 till 06. Berörda fastigheter ser du här

Har ni några frågor hör av er till PEAB AB
Anders Håkansson 0733-37 63 84 eller jour nummer 046-25 46 58

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

4 kommentarer till Byte av brandpost på Storgatan i Staffanstorp

 1. Bästa Staffanstorp kommun!
  Morgonstund med brunt vatten kranen! Samtal till kommunen för att fråga vad som är på gång?
  – Det finns information om detta på nätet, blir svaret!?
  Jätte bra, så varje morgon vill Staffanstorp kommun att alla invånare ska gå in på nätet och kolla om vattnet går att dricka?
  Som Ni ser med detta meddelande, så är jag kompetent att gå in på nätet. Men det är ytterst sällan jag kollar var kommunen gräver. Plus att det finns invånare som inte har något nät att kolla! Det handlar om vi kan dricka vattnet under tre dagar! Bättre information krävs/önskas!
  MVH
  Jörgen Malmberg Storgatan 6 c

  1. Hej Jörgen!
   Anledningen till det bruna vattnet har inget med brandpostbytet att göra. Se vår nyhet på webbplatsen om grumligt vatten.
   Vänligen Marie, Tekniska enheten

  2. Ringde på måndagen 10/10 för att fråga vad som skulle göras, ingen visste något lovade att kolla upp det. Dåligt tycker jag att folket på våran egen kommun ej vet något, jo säkert någon men ej informerat om det, receptionen skulle se till att det skrevs om det på hemsidan det kom sen på tisdagen 11/10, tycker det kunde kommit info redan på fredagen 8/10 till staffanstorp invånare. Lite skärpning om info tack.

   1. Hej Jan

    Information via hemsidan kom ut på eftermiddagen den 10/10. En brandpost som gått sönder räknas som akut insats och går därför ej att informera flera dagar innan.

    Vänligen Tekniska enheten