Vattenavstängning i Esarp, Alberta, Kornheddinge och Mossheddinge

Foto:Lars Owesson Sydvatten

På grund av vatten- och avloppsarbete i Kyrkheddinge kommer vattnet att stängas av natten mellan onsdagen den 12 oktober och torsdagen den 13 oktober mellan klockan 23-05. Kyrkheddinge och Vallby kommer delvis att påverkas med sämre tryck i ledningarna.

Staffanstorps kommun och Sydvatten kommer att utföra omkopplingsarbeten av dricksvattennätet i Kyrkheddinge mätkammare.

Vatten finns att hämta vid Esarps skola. Om ni har möjlighet ber vi er att tappa upp vatten innan avstängningen.

Berörda fastighetsägare är informerade via brev.

När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter avstängningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt vattnet rinna länge före användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola också länge före tvätt av ljus kläder.

Har ni några frågor hör av er till VA Gruppen.
Bengt Malmgren 0705-45 49 03

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »