Vattenavstängning i Esarp, Alberta, Kornheddinge och Mossheddinge

Foto:Lars Owesson Sydvatten

På grund av vatten- och avloppsarbete i Kyrkheddinge kommer vattnet att stängas av natten mellan onsdagen den 12 oktober och torsdagen den 13 oktober mellan klockan 23-05. Kyrkheddinge och Vallby kommer delvis att påverkas med sämre tryck i ledningarna.

Staffanstorps kommun och Sydvatten kommer att utföra omkopplingsarbeten av dricksvattennätet i Kyrkheddinge mätkammare.

Vatten finns att hämta vid Esarps skola. Om ni har möjlighet ber vi er att tappa upp vatten innan avstängningen.

Berörda fastighetsägare är informerade via brev.

När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter avstängningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt vattnet rinna länge före användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola också länge före tvätt av ljus kläder.

Har ni några frågor hör av er till VA Gruppen.
Bengt Malmgren 0705-45 49 03