Business-to-business (B2B) mässa den 14:e mars 2017

Foto & Licens: Affärsfokus

De elva kommunerna i MalmöLundregionen arrangerar gemensamt en B2B-mässa på Sparbanken Skåne Arena i Lund den 14 mars 2017. En mässa där företagare möter företagare för att göra affärer.

Under en dag ges företagare möjlighet att presentera sin verksamhet, ta del av andras verksamheter och hitta nya spännande samarbeten och leverantörsupplägg.

Målsättningen är att kontakter och relationer som skapas under mässan ska leda till nya affärer. Anmäl dig idag så du inte missar en plats!

Läs mer här och anmäl dig!

Fakta

Business-to-business (B2B) är en marknadsstrategi som inbegriper omsättning av varor och tjänster mellan företag. Detta kan jämföras med relationen mellan företag och andra grupper, exempelvis konsumenter, återförsäljare och offentlig förvaltning. Källa:Wikipedia

Text: Business Port Staffanstorp

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »