Informationsträff för företagare i byggtankar

Bygga hus. Illustration: Alva Esping

Business Port och Staffanstorps kommun bjuder in till informationsträff den 24:e november. Träffen riktar sig till dig som är företagare, som håller på att bygga, planerar för att bygga eller har byggt.

Plats och tid: 24:e november, klockan 16-17.30 i Rådhuset, Torget 1 i Staffanstorp

På träffen informerar kommunens representanter ifrån bygg om processen för bygglov, vad är bygglovspliktigt åtgärd och vilka handlingar behövs.

Från Miljökontoret informerar vi också om vad man behöver uppmärksamma och vilka handlingar som behövs när man etablerar en verksamhet som omfattas av Miljöbalkens bestämmelser eller livsmedelslagstiftningens regelverk. Anmäl dig här!

Du får träffa kommunens bygglovshandläggare, miljö- och byggchef, samt VD för Business Port, näringslivsbolaget.

Varmt välkomna!

Charlotte Leander, miljö- och byggchef, och Annika W. Jalgén, VD Business Port

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »