Åter ordinarie dricksvatten i Hjärup

Foto:Lars Owesson Sydvatten

Från och med onsdag den 9 november kommer dricksvattnet åter från Ringsjöverket. De sista installationerna av den nya UV-anläggningen på Ringsjöverket är nu genomförda.

Under installationstiden var det nödvändigt att avlasta Ringsjöverket genom att produktionen vid Vombverket ökades. Det innebar att vattensammansättningen tillfälligt ändrades.

Läsa mer om detta på Sydvattens webbplats.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »