Inskolning i förskola

Inskolning på förskola Foto: Eva Mellberg

Inskolningens kvalitet är viktig för både barn, vårdnadshavare och pedagoger, något som vi i Staffanstorp arbetar med att ständigt förbättra för att starten i förskola ska bli så bra som möjligt.

Inskolning är ofta den första kontakt man som vårdnadshavare och barn har med sin förskola. I Staffanstorps förskolor är detta något som ofta diskuteras, utvärderas och utvecklas.

Förskollärare Amanda Ravenborn berättade för all pedagogisk personal på förskolornas gemensamma uppstartsdag i augusti om sina erfarenheter av inskolning på förskolan i Hjärup där hon arbetar. I ett av tidningen Vi Föräldrars sommarnummer (2016) kan vi även läsa om inskolning på Amandas avdelning, utifrån ett föräldraperspektiv!

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »