Fältgruppen firar 30-års jubileum

Fältare Foto: Stina Fager

Välkomna att fira Fältgruppens 30-års jubileum i Rådhuset i Staffanstorp, lördagen den 19/11 klockan 15-17! Kom dit, träffa nuvarande och tidigare fältassistenter och fika. Fältgruppen bjuder alla gamla fältare och medborgare som kommer på kaffe och tårta så långt det räcker.

1986 startade Fältgruppen Staffanstorp med liknande problematik som i många andra kommuner, svårighet vid snabb uppföljning av drogmissbruk, ökad vandalisering, inaktiva ungdomar som vare sig fritidsgården eller föreningslivet nådde och dålig samverkan. Med frågeställningen:

” Vad hade ungdomarna för sig på helgerna och var tillbringade de sin fritid och framförallt: hur mådde de?”

Fältgruppen i Staffanstorps kommun är idag en del av Socialkontoret och vi fortsätter att arbeta förebyggande och kontaktskapande med ungdomarna ute i kommunen på de arenor ungdomarna själva väljer att vistas på.

Välkomna

Kontakt: via e-post eller på 046-25 13 34.