Fältgruppen firar 30-års jubileum

Fältare Foto: Stina Fager

Välkomna att fira Fältgruppens 30-års jubileum i Rådhuset i Staffanstorp, lördagen den 19/11 klockan 15-17! Kom dit, träffa nuvarande och tidigare fältassistenter och fika. Fältgruppen bjuder alla gamla fältare och medborgare som kommer på kaffe och tårta så långt det räcker.

1986 startade Fältgruppen Staffanstorp med liknande problematik som i många andra kommuner, svårighet vid snabb uppföljning av drogmissbruk, ökad vandalisering, inaktiva ungdomar som vare sig fritidsgården eller föreningslivet nådde och dålig samverkan. Med frågeställningen:

” Vad hade ungdomarna för sig på helgerna och var tillbringade de sin fritid och framförallt: hur mådde de?”

Fältgruppen i Staffanstorps kommun är idag en del av Socialkontoret och vi fortsätter att arbeta förebyggande och kontaktskapande med ungdomarna ute i kommunen på de arenor ungdomarna själva väljer att vistas på.

Välkomna

Kontakt: via e-post eller på 046-25 13 34.

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

En kommentar till Fältgruppen firar 30-års jubileum

 1. Grattis!
  Vi har tur att ni finns där för våra ungdomar och föräldrar med ert fantastiska arbete. Ni är bäst!
  Marie


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »