Skånska Småstadens kulturskola och förskola i konkurs

Pennor Foto & Licens: Ulrika Vendelbo

Konkursförvaltaren har nu meddelat att Skånska Småstadens verksamhet i Hjärup stänger i december. Detta berör både grundskoleelever och förskolebarn folkbokförda i Staffanstorps kommun. Sista dagen för öppethållande på grundskolan är den 7/12 2016. Förskolan fortsätter däremot sin verksamhet tom den 31/12.

Rektorer och förskolechefer i kommunen är informerade och tillsammans med utbildningskontoret arbetas det nu fram möjligheter att kunna ta emot alla de barn som önskar plats i våra kommunala verksamheter.

Mer information och hjälp

De familjer som berörs, och som ännu inte fått plats åt sina barn i kommunal förskola eller skola, kan kontakta:

Anne Björke gällande grundskoleplacering, anne.bjorcke@staffanstorp.se, 046-25 12 88

Eva Mellberg gällande förskoleplacering, eva.mellberg@staffanstorp.se,  046-25 13 10

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »