Akut vattenläcka i Staffanstorp

Vattenläcka Illustration: Alva Esping

Just nu tisdagen den 29 november 2016 har det inträffat en akut vattenläcka på Oxievägen i Staffanstorp. Här ser du fastigheterna som påverkas av läckan och utan vatten

Arbetet med lagning av läckan pågår för fullt och förhoppningen är att läckan lagas under dagen. Vatten finns att hämta vid en brandpost på Luggudevägen.

När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter lagningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt kranen rinna länge för användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola länge före tvätt av ljusa kläder.

PEAB Sverige AB, Clas Svensson 0733-37 49 53

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

6 kommentarer till Akut vattenläcka i Staffanstorp

 1. Det är samma sak på Önsvala Allé.
  Inget vatten.

  1. Hej Daniel!

   Vår driftentreprenör utför ett ledningsarbete nere vid Önsvala Allé. Peab tvingades att stänga vattnet tillfälligt nere på Önsvala Allé men det ska vara tillbaka igen.

   Med vänliga hälsningar
   Mathilda Jägryd

 2. Hej, finns det någon indikation på när läckan skulle kunna vara åtgärdad och när vattnet åter kopplas till i området?

  1. Hej Ola

   Läckan blev lagad igår kväll och vattnet är påkopplat igen.

   M.v.h Joakim, Tekniska enheten

 3. Kartan över området som är berört av vattenläckan verkar inte stämma. Vi har inget vatten på Åkershus heller, åtminstone inte i hus 15.

  1. Hej Karin
   Vattnet till fastigheterna på Åkershus är inte påverkade av vattenläckan. Det måste vara något i fastigheten. Jag får be dig kontakta er fastighetsskötare.
   Vänligen Marie Schyllert


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »