Kyrkvägen avstängd

Mellan den 16 januari och 30 januari kommer Kyrkvägen vara avstängd mellan Valhallavägen och Tegnérs väg på grund av VA-arbete. Följ väganvisning under arbetets gång eller välj annan väg om möjligt.

Va-verket utför arbete efter en vattenläcka i hörnet av Kyrkvägen/Valhallavägen.
Berörda fastigheter är informerade via brev.

När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter lagningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt kranen rinna länge för användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola länge före tvätt av ljus kläder.

Har ni frågor hör av er till PEAB Sverige AB
Clas Svensson 0733-37 49 53

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Kyrkvägen avstängd

 1. Hej
  Jag bara undrar hur länge man skall belägga gästparkeringarna i ändarna på Ingris- och Johannas-väg i Hjärup för utbytet av rännstensbrunnarna.
  Utbytet är ju färdigt i dessa gatorna och någon aktivitet har inte skett sedan före JUL
  MVH
  Lars-Göran Mattisson

  1. Hej Lars-Göran

   Material som ligger på parkeringsytorna på Ingris och Johannas väg kommer att flyttas inom kort. Detta har inte blivit gjort på grund av att entreprenören har haft fullt upp med diverse akuta vattenläckor i kommunen. Materialet kommer att föpassas till parkeringen på Lottas väg.

   Med vänlig hälsning
   Pär Larsson, Gatuingenjör


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »