Möt våra medarbetare på Instagram

instagram logotype ladda ned Instagram appen på din telefon

På kommunens Instagram kommer du från och med den 9 januari kunna följa olika medarbetare under en vecka i deras arbetsvardag via bilder. Instagram är ett socialt medium där bilden står i fokus. 

Staffanstorps kommun har en bredd av meningsfulla, spännande och utmanande jobb! Totalt är vi cirka 1 000 medarbetare fördelade inom till exempel förskola, skola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, miljö, samhällsplanering och administration. Vi vill genom Instagramkontot visa upp vad våra medarbetare gör i sin vardag. Vi har en stor mängd olika yrken och yrkesgrupper som alla kanske inte känner till.

Staffanstorps kommun på Instagram >>

Vad är Instagram?

Instagram är ett socialt medium där bilden står i fokus. Instagramanvändare över hela världen publicerar bilder som delas med följare.

Följ kommunens instagramkonto

Är du på Instagram så följ oss gärna. Staffanstorps Instagramkonto heter framtidenskommun men om du skriver Staffanstorps kommun i söken på Instagram kommer loggan upp med namnet framtidens kommun.

Mer om Instagram

Ladda hem Instagramappen: gå till Appstore eller Google Play och ladda hem appen Instagram till din mobil. Instagram är gratis.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »