Dexter stängs den 19 januari

Staffanstorps kommun kommer att byta plattform för e-tjänster inom förskola och fritidshem. Dexter kommer därför att stängas ner torsdagen den 19 januari. Därefter kommer uppgifterna att konverteras till det nya programmet som öppnas onsdagen 25 januari.

Mellan den 19-25 januari kan du som vårdnadshavare därmed inte logga in på e-tjänster för att ansöka om plats, säga upp plats, ändra schema eller inkomst.

Mina Sidor

Från och med den 25 januari hanteras barnomsorgsärenden via ”Mina Sidor” som kommer att vara tillgängligt via staffanstorp.se

För att kunna logga in behöver du ett Mobilt BankID (e-legitimation). Om du inte har ett Mobilt BankID kan du beställa det via din Internetbank. I samband med din beställning behöver du också installera BankID säkerhetsapp om du inte redan har den installerad. Exakt hur du beställer ett Mobilt BankID skiljer sig lite åt mellan olika banker så ta därför kontakt med just din bank när du behöver hjälp.

Vi kommer att återkomma under nästa vecka med ytterligare information.