Dexter stängs den 19 januari

Staffanstorps kommun kommer att byta plattform för e-tjänster inom förskola och fritidshem. Dexter kommer därför att stängas ner torsdagen den 19 januari. Därefter kommer uppgifterna att konverteras till det nya programmet som öppnas onsdagen 25 januari.

Mellan den 19-25 januari kan du som vårdnadshavare därmed inte logga in på e-tjänster för att ansöka om plats, säga upp plats, ändra schema eller inkomst.

Mina Sidor

Från och med den 25 januari hanteras barnomsorgsärenden via ”Mina Sidor” som kommer att vara tillgängligt via staffanstorp.se

För att kunna logga in behöver du ett Mobilt BankID (e-legitimation). Om du inte har ett Mobilt BankID kan du beställa det via din Internetbank. I samband med din beställning behöver du också installera BankID säkerhetsapp om du inte redan har den installerad. Exakt hur du beställer ett Mobilt BankID skiljer sig lite åt mellan olika banker så ta därför kontakt med just din bank när du behöver hjälp.

Vi kommer att återkomma under nästa vecka med ytterligare information.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Dexter stängs den 19 januari

 1. Hej
  Hur ska man anmäla sin inkomst för att ska betala till fritid. Innan vi görde genom Dexter.

  1. Hej
   Sedan januari 2017 använder Staffanstorps kommun e-tjänsten Mina sidor för både förskola och fritidshem.
   Du når tjänsten här


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »