Invigningsfest på Ryttarebyns förskola

I augusti slog Trekanten och Anneroförskola ihop sig och bildade Ryttarebyns förskola. Under höstterminen har det byggts ett nytt tillagningskök och äntligen är allting klart.

19 januari vajade flaggorna i vinden och ballonger prydde varje entré, nu var det dags för invigningsfest på Ryttarebyns förskola.

Hela dagen gick i festens tecken. Dagen började med ansiktsmålning för alla barn som ville bli målade. Klockan 10 vad det dags för den stora invigningsceremonin utomhus på förskolans scen.

Där möttes barnen av en sagofé som hade tappat bort både sin fina sagohatt och sitt trollspö men med hjälp från några barn fick hon tillbaka sina saker. ”Hokus Pokus” så trollade sagofen tillsammans med barnen fram två ryttare som kom inridande på förskolegården.

Kommunstyrelsens ordförande Christian Sonesson fick äran att officiellt inviga förskolan genom att knyta ihop två band, det ena bandet symboliserade Annero och det andra bandet symboliserade Trekanten.

Läs mer på Ryttarebyns webbplats>>

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »