Vattenavstängning i Staffanstorp

Vattendroppe. Foto: J Carlosn by flickr.com

Torsdagen den 26 januari kommer vattnet att stängas av på Kyrkvägen, Bragevägen, Huges väg och Valhallavägen. Vattnet stängs av klockan 7.30 till 16.00 på grund av omläggning av vattenledningarna.

Avstängningen är ett led i renoveringsarbetet på vatten- och avloppsledningarna som pågår på Kyrkvägen.

Vatten finns att hämta vid korsningen av Mimers väg – Magnes väg. Om ni har möjlighet ber vi er att tappa upp vatten innan avstängningen.
Berörda fastigheter är informerade via brev.

När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter avstängningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt vattnet rinna länge före användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola också länge före tvätt av ljus kläder.

Har ni frågor hör av er till PEAB AB
Clas Svensson 0733-37 49 53

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Vattenavstängning i Staffanstorp

 1. Ang avstängning av vattnet på Kyrkvägen den 26 januari hade det varit lämpligt att lämna brev om avstängningen någon dag innan istället för eftermiddagen före. Då har man redan hämtat posten så då besöker man inte brevlådan mer den dagen. Mycket dåligt.

  1. Hej Karl-Axel

   Vi beklagar att informationen inte kom ut tidigare, vi tar till oss denna synpunkt.

   MVH

   Stefan Lundström
   Tekniska enheten