Akut vattenläcka på Skolgatan i Staffanstorp

Vattenläcka Illustration: Alva Esping

Torsdagen den 26 januari 2017 inträffade det en akut vattenläcka på Skolgatan i Staffanstorp.

Boende i området runt Nordstrands väg och Skolgatan är drabbade av läckan genom dåligt tryck i ledningarna. Arbetet med lagning av läckan pågår för fullt och förhoppningen är att läckan ska vara lagad under morgondagen.

Om så önskas finns vatten att hämta vid korsningen av Mimers väg – Magnes väg.

När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter lagningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt kranen rinna länge för användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola länge före tvätt av ljusa kläder.

PEAB Sverige AB, Clas Svensson 0733-37 49 53

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »