Akut vattenläcka på Skolgatan i Staffanstorp

Vattenläcka Illustration: Alva Esping

Torsdagen den 26 januari 2017 inträffade det en akut vattenläcka på Skolgatan i Staffanstorp.

Boende i området runt Nordstrands väg och Skolgatan är drabbade av läckan genom dåligt tryck i ledningarna. Arbetet med lagning av läckan pågår för fullt och förhoppningen är att läckan ska vara lagad under morgondagen.

Om så önskas finns vatten att hämta vid korsningen av Mimers väg – Magnes väg.

När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter lagningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt kranen rinna länge för användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola länge före tvätt av ljusa kläder.

PEAB Sverige AB, Clas Svensson 0733-37 49 53