Uppdaterade e-tjänster inom förskola, familjedaghem och fritidshem

Nu är våra nya e-tjänster för förskola, familjedaghem och fritidshem uppdaterade och i drift. I samband med detta har vi även infört Vklass för fritidshem där du som vårdnadshavare har tillgång till ytterligare tjänster.

Som vårdnadshavare administrerar du dina ärenden via Mina sidor som du når via staffanstorp.se. Här kan du ansöka om plats i förskola eller fritidshem, ändra inkomst samt säga upp plats.

För att logga in på Mina sidor behöver du ha ett mobilt BankID.

Vi har även infört Vklass för fritidshem. Här kan du som vårdnadshavare snabbt och enkelt schemalägga och frånvaroanmäla ditt barn i datorn, surfplattan eller mobilen. Via Vklass kommer du även att få ta del av nyheter från ert fritidshem samt möjlighet att på sikt se verksamhetsplaneringar och dokumentation.

För att logga in på Vklass för fritidshem använder du samma inloggningsuppgifter som du tidigare fått av skolan.

Vårdnadshavare för barn i fritidshem behöver snarast registrera ditt barns schema i Vklass för att pedagogerna ska ha tillgång till aktuella uppgifter.

För frågor om Mina sidor kontakta Utbildningsförvaltningen.

För frågor gällande Vklass kontakta ditt barns skola.

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »