Invigning av Rådtorg

Nu på måndag invigs Rådtorg som är en service för personer som är nya i Sverige eller de som av andra anledningar behöver en guide i samhället. Här kan man få hjälp med att förstå sin post, hitta till rätt myndighet och andra frågor.

Rådtorg är ett samarbete mellan kommunen, S:t Staffans församling, Rädda Barnen, Lions Club Vikingen och Röda Korset.

Välkommen till Markussalen på S:t Staffans församlingsgård (Brågarpsvägen 10, Staffanstorp) nu på måndag 13 februari, 2017, mellan kl. 16-17:30 om du behöver hjälp eller vill veta mer om Rådtorg.

Artikel från Skånska dagbladet om Rådtorg, 170215.

Artikel från Sydsvenskan om Rådtorg, 170222.

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »