Individ- och familjeomsorgens enkätresultat publicerade

Skrivarworkshop biblioteket

Under hösten 2016 genomfördes den nationella brukarundersökningen inom individ- och familjeomsorgen för tredje året i rad. Totalt är det drygt 8 500 svarande från 78 kommuner runtom i landet.

Brukarundersökningen avser att mäta fem kvalitetsområden: information, delaktighet, bemötande, förändring och tillgänglighet.

Nytt för i år är att det går att särskilja ensamkommande ungdomar inom den sociala barn- och ungdomsvården.

Staffanstorp har deltagit i undersökningen 2015 och 2016. Nu finns resultaten från höstens omgång av SKL:s riksgemensamma IFO-enkät på Staffanstorp i siffror. Resultaten hittar du på Staffanstorp i siffror under ”Kommunjämförelse”, ”Brukarbedömning IFO”. Klicka här för att komma direkt till resultaten.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »