Bibliotekets enkätresultat publicerade

Staffanstorps bibliotek Foto: Elisabeth Bystedt

Under november 2016 genomförde kommunen en enkätundersökning på biblioteken i Staffanstorp och Hjärup. Vid denna senaste undersökning valde 273 besökare att besvara enkäten.

Responsen ligger alltså på i stort sett samma nivå som vid föregående mätning 2013, då 292 besökare besvarade enkäten.

Biblioteksverksamheten är mycket uppskattad av besökarna. Allra bäst omdöme får personalens bemötande och tillgänglighet. Den upplevda tillgängligheten i Hjärup har också ökat markant, i och med ”meröppet”.

Upplevelsen av att kunna påverka bibliotekets verksamhet och utbud får något lägre betyg.

Alla resultat går att hitta på ”Staffanstorp i siffror” under ”Fritid”, ”Bibliotek”. Klicka här för att komma direkt till resultatet.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »