Ponnyridning lockade många barn  

Både barnfamiljer och förskolor tog chansen att prova på ponnyridning i det fina vädret på Torget på onsdagen.

Arrangör var som vanligt Staffanstorps kommun som i samarbete med Staffanstorps Ridsportförening bjöd på ponnyridning samt PRO och SPF som bjöd på varm choklad för sportlovslediga barn.

Det var många barn som tog chansen att prova att rida på de två fina ponnyhästarna som tog ett varv runt Torget med varje ung ryttare. Ponnyridningen är ett mycket populärt inslag på sportlovet och har blivit en tradition i Staffanstorp sedan flera år tillbaka.

Seniorer från PRO och SPF serverade som vanligt varm choklad till alla deltagarna, också det en tradition som lockar många chokladsugna barn till Torget.

Detta händer resten av veckan för de minsta:

Torsdag 23 februari på Torget
Skojiga scoutaktiviteter och gratis varm choklad!
Baka pinnbröd och gör eget smör med Staffanstorps Scoutkår Djurslöv kl. 10-12.
Gratis varm choklad med PRO och SPF kl. 10-12

Fredag 24 februari kl. 09.30-11.30 på Torget
Lådbilstävling  2017 och gratis varm choklad!
Vem blir årets lådbilssegrare? Fritidshem och förskolor i Staffanstorps kommun möts i rafflande lådbilstävling på lådbilsracerbanan på Torget!
Gratis varm choklad med PRO och SPF kl. 9-11

Text och bild: Ivar Sjögren

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »