Scouting på Torget populärt bland de minsta

Flera förskolor och fritidshem var på plats redan tidigt på torsdagsförmiddagen när Staffanstorps Scoutkår Djurslöv bjöd in till spännande scoutaktiviteter på Torget.

Först på plan var Staffanstorps Montessori och sedan kom Ryttarebyns förskola. Därpå kom Förskolan Totte som dagen tillära tagit bussen in från Tottarp och även Mellanvångens fritidshem var bland de första som tog sig till Torget för att dricka varm choklad, grilla pinnbröd och prova på att vispa till eget smör.

Barnen deltog av hjärtats lust i grillningen och njöt av den varma chokladen som serverades i tältet invid av glada representanter för Staffanstorps seniorer.

Arrangör var Staffanstorps kommun som genomförde torsdagens sportlovsarrangemang i samarbete med Staffanstorps Scoutkår Djurslöv, PRO och SPF.

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »