Bergendahls Food väljer Staffanstorps kommun

E-handel, matkasse. Foto: Bergendahls Food

Dagligvarujätten Bergendahls Food startar ett nytt nav i Staffanstorp för sin e-handel i södra Sverige. 

Redan i mars startar produktion och distribution av matkassar och så kallat lösplock i den nya terminalen på Kronoslätt i Staffanstorp. Denna terminal ska ansvara för hela södra Sverige och kommer inledningsvis att sysselsätta 35 medarbetare i en befintlig fastighet som omfattar 2 300 kvm. Dessa lokaler är väl anpassade för rationell hantering av modern e-handel med mat och det finns även plats för terminalen att växa vid behov.

– Att Bergendahls väljer Staffanstorp som ett nav för sin e-handelssatsning är vi mycket glada för. Det innebär inte minst många nya arbetstillfällen. Staffanstorps kommun växer snabbt sett såväl till såväl befolkning som antalet nya företagsetableringar. Bra läge och ett mycket gott företagsklimat är de främsta faktorerna till att näringslivet utvecklas så bra, säger Christian Sonesson (M), kommunstyrelsens ordförande.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »