Besök från vänorten Ozzano

Den 9 – 10 mars fick Staffanstorps kommun besök av en delegation från kommunens vänort Ozzano, Italien. Huvudsyftet med besöket var att undersöka möjligheterna för kultur- och fritidsutbyten mellan orterna.

Den 9 mars stod föreningsutbyte på agendan. Tre ungdomar från Ozzano spelade matcher mot fyra ungdomar från Staffanstorps Tennisklubb. Vänskapsband mellan ungdomarna och tränarna skapades och Ozzano Tennisklubb bjöd hem Staffanstorps Tennisklubb till Italien under sommaren 2017.

Den 10 mars kommer delegationen från Italien besöka Uppåkra arkeologiska utgrävningar, Uppåkraskolan, Biblioteket i Hjärup samt musikaktörerna ( Limus, Rockskolan och Staffanstorps Musikskola).

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.