Med anledning av händelserna i Stockholm

Polisen. Foto och licens: Ulrika Vendelbo

Polisen har aktiverat en nationell särskild händelse med anledning av händelserna i Stockholm under eftermiddagen den 7 april. Staffanstorps kommun följer utvecklingen och samverkar med lokalpolisområde Kävlinge.

Den särskilda händelsen innebär bland annat att vissa publika platser i Malmö och kranskommuner förstärks med fler poliser. Därför kan man i Staffanstorp eventuellt märka av ökad polisnärvaro i kommunen.

Följ polisens information på www.polisen.se
För regional information, välj Skåne och händelser.

Senaste uppdatering från polisen i Skåne: polisen.se/Skane/Aktuellt/Handelser/Skane/2017-04-07-1709-Ov…

Vid behov uppdaterar vi denna sida med ny information.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »