Åk 4 på Balder och Tottarp i kreativ final!

Insamlade batterier Foto: Maria Kvist

Både Baldersskolan och Tottarps skola har gått till final i Batterijaktens kreativa del. Batterijakten är återvinningstävlingen för alla fjärdeklassare i Sverige som anordnas av Håll Sverige Rent, VARTA och Clas Ohlson.

Tävlingen består av tre delar, insamling, kreativitet och utbildning. I den kreativa delen har de tio bästa bidragen valts ut och Staffanstorps kommun representeras där av två klasser, klass 4 A på Baldersskolan och klass Tigern på Tottarps skola.

Rösta på din favorit här>>

Vinnaren kommer att utses genom att Kamratpostens läsare får rösta på sitt favoritbidrag. Klass 4 A på Baldersskolan bakade kakor som de sålde till skolans övriga elever i utbyte mot två använda batterier medan klass Tigern har byggt en egen rondellhund för att sprida medvetenhet om batteriers påverkan på miljön.