Åk 4 på Balder och Tottarp i kreativ final!

Insamlade batterier Foto: Maria Kvist

Både Baldersskolan och Tottarps skola har gått till final i Batterijaktens kreativa del. Batterijakten är återvinningstävlingen för alla fjärdeklassare i Sverige som anordnas av Håll Sverige Rent, VARTA och Clas Ohlson.

Tävlingen består av tre delar, insamling, kreativitet och utbildning. I den kreativa delen har de tio bästa bidragen valts ut och Staffanstorps kommun representeras där av två klasser, klass 4 A på Baldersskolan och klass Tigern på Tottarps skola.

Rösta på din favorit här>>

Vinnaren kommer att utses genom att Kamratpostens läsare får rösta på sitt favoritbidrag. Klass 4 A på Baldersskolan bakade kakor som de sålde till skolans övriga elever i utbyte mot två använda batterier medan klass Tigern har byggt en egen rondellhund för att sprida medvetenhet om batteriers påverkan på miljön.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Här hittar du tillkännagivanden, kungörelser och justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »