Begränsad framkomlighet på Markvägen i Hjärup

Vatten- och avloppsarbete Foto: Lisbeth Svensson

Framkomligheten på Markvägen kommer att vara begränsad från tisdagen den 18 april till fredagen den 16 juni. Detta på grund av reparationsarbete på vattenledningsnätet.

VA-verket utför reparationsarbete och förnyelsearbete på vattenledningsnätet samt omläggning av vattenserviser till fastigheterna på Markvägen. På grund av öppna schaktgropar och hinder i vägen kan det vara svårt att komma fram till uppfarterna. Parkering på gatan är inte tillåten. Vi hänvisar till parkeringen vid hörnet av Klockargårdsvägen/Blomstergården. Cykelbanan vid Näktergalen kommer också att påverkas av arbetet, genom begränsad framkomlighet.

Arbetet utförs av PEAB Sverige AB.
Har du några frågor kontakta Lars-Peter Lindqvist 0733-37 48 10 eller Clas Svensson 0733-37 49 53.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »