Ingalill Hellberg slutar som kommundirektör

Ingalill Hellberg. Foto: Tommy Ohlsson

Efter 15 år som kommundirektör i Staffanstorps kommun väljer nu Ingalill Hellberg att lämna sin tjänst för nya utmaningar. Ingalill kommer att tillträda som VD för Skurups Sparbank.

– Efter 15 fantastiska år i kommunen med stor utveckling, många roliga uppdrag och med engagerade medarbetare och politiker ska det nu bli spännande att göra något annat. Det har blivit dags för mig att ta nästa steg och jag ser fram emot att möta en ny bransch med samma glädje som det varit att jobba i Staffanstorps kommun, säger Ingalill Hellberg, kommundirektör.

– Jag gläds med Ingalill och vill självfallet önska henne lycka till med den nya utmaningen. Samtidigt vill jag också tacka för den tid som varit i Staffanstorps kommun och den tid vi haft tillsammans. Ingalill kommer att arbeta kvar i kommunen fram till sommaren, då det utses en tillförordnad kommundirektör. Jag kommer inleda rekryteringsarbetet med att hitta en ny kommundirektör inom kort, säger Christian Sonesson, kommunstyrelsens ordförande.

Kontakt

Ingalill Hellberg, kommundirektör, 046-25 12 44

Christian Sonesson, kommunstyrelsens ordförande, 0709-35 12 32

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »