Ändrad dag för rullatorservice

Riullator. Foto: Staffanstorps kommun

Dagen för rullatorservice på Bykrogen i Hjärup är framflyttad ett dygn, från onsdagen den 26 april till torsdagen den 27 april. Tiden kvarstår och är kl.13.30-15.

Två fysioterapeuter från kommunen samt en serviceperson kommer då att finnas på plats. Rullatorservicen är kostnadsfri och ingen föranmälan krävs.

– Detta är en service som Staffanstorps kommun bjuder på en gång per år. Rullatorservicen brukar vara i Hjärup under våren. I Staffanstorp arrangeras motsvarande dag för rullatorservice i allmänhet under Seniorveckan. Är det någon som har några frågor kring detta så är det bara att ringa Medborgarkontoret, så kopplar de vidare, säger samordnare Katarina Sandberg på Trivselpunkten.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »