Cecilia Jansson tillträder som tillförordnad kommundirektör

Från och med den 19 juni tillträder Cecilia Jansson som tillförordnad kommundirektör. Då Cecilia även kommer att kvarstå i sin ordinarie roll som ekonomichef/chef för intern service kommer vissa begränsade, men nödvändiga, förändringar att vidtas för att tiden ska räcka till.

– I väntan på att vi har en ny kommundirektör på plats så är jag övertygad om att detta är en bra lösning. Cecilia är erfaren och har goda kunskaper om våra olika verksamheter, säger Christian Sonesson, kommunstyrelsens ordförande.

– Efter mina snart 17 år i Staffanstorps kommun känner jag mig väl förtrogen med uppdraget och det känns både ärofyllt och roligt att få representera vår kommun i väntan på en ny kraft vid rodret, säger Cecilia Jansson.

Kontakt

Christian Sonesson, kommunstyrelsens ordförande, 0709-35 12 32

Cecilia Jansson, ekonomichef/chef för intern service, 046-25 12 29

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »