Cecilia Jansson tillträder som tillförordnad kommundirektör

Från och med den 19 juni tillträder Cecilia Jansson som tillförordnad kommundirektör. Då Cecilia även kommer att kvarstå i sin ordinarie roll som ekonomichef/chef för intern service kommer vissa begränsade, men nödvändiga, förändringar att vidtas för att tiden ska räcka till.

– I väntan på att vi har en ny kommundirektör på plats så är jag övertygad om att detta är en bra lösning. Cecilia är erfaren och har goda kunskaper om våra olika verksamheter, säger Christian Sonesson, kommunstyrelsens ordförande.

– Efter mina snart 17 år i Staffanstorps kommun känner jag mig väl förtrogen med uppdraget och det känns både ärofyllt och roligt att få representera vår kommun i väntan på en ny kraft vid rodret, säger Cecilia Jansson.

Kontakt

Christian Sonesson, kommunstyrelsens ordförande, 0709-35 12 32

Cecilia Jansson, ekonomichef/chef för intern service, 046-25 12 29