Dags för 2017 års Bonnamarknad

Helgen 5-7 maj är det åter dags för Bonnamarknad i Staffanstorp, Lions Club Staffanstorps stora vårfest i centrum. Som vanligt blir det scenunderhållning, tivoli, barnkarusell och allehanda försäljning.

– Någon av knallarna kommer ända från Norrland för att vara med, berättar Lionspresidenten Ingvar Ahlström.

Nytt för i år är att Staffanstorps olika föreningar kommer att få möjlighet att marknadsföra sig på de utrymmen som inte upptas av knallarna.

I serveringstältet på torget serveras både hamburgare och grillkorv och till detta kan man köpa dryck. Tivolit kommer att finnas vid Baldersskolan och barnkarusellen placeras på parkeringen på Bråhögsplatsen, vid SEB.

Lions loppmarknad går av stapeln söndag 7 maj kl. 11-13 på gamla Sockerbruket.

Program för Bonnamarknaden 2017