Dags för 2017 års Bonnamarknad

Helgen 5-7 maj är det åter dags för Bonnamarknad i Staffanstorp, Lions Club Staffanstorps stora vårfest i centrum. Som vanligt blir det scenunderhållning, tivoli, barnkarusell och allehanda försäljning.

– Någon av knallarna kommer ända från Norrland för att vara med, berättar Lionspresidenten Ingvar Ahlström.

Nytt för i år är att Staffanstorps olika föreningar kommer att få möjlighet att marknadsföra sig på de utrymmen som inte upptas av knallarna.

I serveringstältet på torget serveras både hamburgare och grillkorv och till detta kan man köpa dryck. Tivolit kommer att finnas vid Baldersskolan och barnkarusellen placeras på parkeringen på Bråhögsplatsen, vid SEB.

Lions loppmarknad går av stapeln söndag 7 maj kl. 11-13 på gamla Sockerbruket.

Program för Bonnamarknaden 2017

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »