Nysatsning på ungdomsparlamentet

Skor. Foto: Andrew Itaga by Unsplash

Är du mellan 13-20 år? Vill du vara med och engagera kommunens unga och påverka kommunpolitiska beslut? Staffanstorps kommun gör nu en nysatsning på ungdomsparlamentet. Tisdag 16 maj berättar vi mer i Staffanstorps biblioteks hörsal!

Ungdomsparlamentet kan driva egna konkreta frågor som berör ungdomar och beslutar om hur den egna budgeten ska användas. Det kan också vara en referensgrupp och remissinstans för kommunens beslutsfattare i ungdomsrelaterade frågor. Parlamentet kommer ha stöd av både kontaktpolitiker och tjänstemän som ska hjälpa parlamentet och styrelsen i deras arbete.

Vi söker nu er unga som är intresserade av att driva ungdomsfrågor i kommunen. Vill du engagera dig och göra något kul och bra för unga i kommunen? Kom till vår träff som avslutas med val av ledamöter på tisdag 16 maj kl. 18-19.30 i hörsalen på biblioteket i Staffanstorp. Vi bjuder på fika!

Kan du inte komma så kan du anmäla ditt intresse genom att skriva till oss och anmäla dig här: kulturofritid@staffanstorp.se

Välkommen!

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

En kommentar till Nysatsning på ungdomsparlamentet

 1. Härligt. Blev ledsen när jag hörde att man lagt ned parlamentet.


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »