Nysatsning på ungdomsparlamentet

Skor. Foto: Andrew Itaga by Unsplash

Är du mellan 13-20 år? Vill du vara med och engagera kommunens unga och påverka kommunpolitiska beslut? Staffanstorps kommun gör nu en nysatsning på ungdomsparlamentet. Tisdag 16 maj berättar vi mer i Staffanstorps biblioteks hörsal!

Ungdomsparlamentet kan driva egna konkreta frågor som berör ungdomar och beslutar om hur den egna budgeten ska användas. Det kan också vara en referensgrupp och remissinstans för kommunens beslutsfattare i ungdomsrelaterade frågor. Parlamentet kommer ha stöd av både kontaktpolitiker och tjänstemän som ska hjälpa parlamentet och styrelsen i deras arbete.

Vi söker nu er unga som är intresserade av att driva ungdomsfrågor i kommunen. Vill du engagera dig och göra något kul och bra för unga i kommunen? Kom till vår träff som avslutas med val av ledamöter på tisdag 16 maj kl. 18-19.30 i hörsalen på biblioteket i Staffanstorp. Vi bjuder på fika!

Kan du inte komma så kan du anmäla ditt intresse genom att skriva till oss och anmäla dig här: kulturofritid@staffanstorp.se

Välkommen!