Vattenavstängning i Hjärup

Onsdagen den 17 maj kommer vattnet att stängas av i Hjärup. Vattnet stängs klockan 05.30 till 16.00 på grund av renoveringsarbete. Boende på Markvägen, Slåttervägen, Åbovägen och Lommavägen 4a,b och c berörs av avstängningen.

Vatten finns att hämta vid korsningen Lommavägen/Klockargårdsvägen Om ni har möjlighet ber vi er att tappa upp vatten innan avstängningen.

Berörda fastigheter är informerade via brev.

När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter avstängningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt vattnet rinna länge före användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola också länge före tvätt av ljus kläder.

Har ni frågor hör av er till PEAB AB
Lars-Peter Lindqvist 0733-37 48 10