Vattenavstängning i Staffanstorp

Vattendroppe. Foto: Kenny Sarmy By: flickr.com

Torsdagen den 18 maj kommer vattnet att stängas av på Södra Lundavägen i Staffanstorp. Renoveringsarbetet på vattenledningsnätet kommer att utföras på natten mellan klockan 23.00 och 8.00 på fredagsmorgonen.

Alla fastigheter på Södra Lundavägen och Malmövägen nr 2 till 14 berörs av avstängningen.

Vatten finns att hämta utanför Folkets hus på Valhallavägen. Om ni har möjlighet ber vi er att tappa upp vatten innan avstängningen.

Berörda fastigheter är informerade via brev.

När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter avstängningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt vattnet rinna länge före användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola också länge före tvätt av ljus kläder.

Har ni frågor hör av er till PEAB AB
Lars-Peter Lindqvist 0733-37 48 10