Vattenavstängning i Staffanstorp

Foto:Lars Owesson Sydvatten

Tisdagen den 23 maj kommer vattnet att stängas av på Södra Lundavägen i Staffanstorp. Vattnet stängs klockan 07.00 till 16.00 på grund av renoveringsarbete. Alla fastigheter på Södra Lundavägen berörs av avstängningen.

Vatten finns att hämta vid Malmövägen 2. Om ni har möjlighet ber vi er att tappa upp vatten innan avstängningen.

Berörda fastigheter är informerade via brev.

När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter avstängningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt vattnet rinna länge före användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola också länge före tvätt av ljus kläder.

Har ni frågor hör av er till PEAB AB
Lars-Peter Lindqvist 0733-37 48 10