Mitt ögonblick – elever i åk 8 ställer ut i Staffanstorps konsthall

Under våren har elever i åk 8 i Staffanstorps kommun deltagit i ett kreativt projekt och nu visas skolarbetet upp för en bredare publik. Arbetet har varit ett samarbete mellan utbildningsförvaltningen, kultur och fritid och individ- och familjeomsorgen och en del av den ordinarie undervisningen.

Vernissage onsdagen den 31 maj kl. 18-20. Kl. 18.10 Margareta Pauli (M) ordf. i kultur- och fritidsnämnden och Stina Hansson, utbildningschef invigningstalar. Alla är varmt välkomna!

Via ABF har eleverna fått en foto- och redigeringskurs och en av fritidsgårdarna har också erbjudit en fotokurs efter skoltid. Ett bildurval har gjorts av respektive skola och cirka hundra fotografier kommer att ställas ut i konsthallen.

Utställningsperiod: 31/5-15/6

Staffanstorps konsthall följer Staffanstorps biblioteks öppettider.