Väv med Lilla och Stora Emilia!

Väv på torget. Foto: Lisbeth Svensson

Kom och väv på torget i Staffanstorp onsdag 31 maj kl. 9-19.
Upplev en interaktiv happening tillsammans med förskolan och skolan på Lilla och Stora Emilia. Allmänheten bjuds in helt kostnadsfritt!

Tanken bakom aktiviteten är att olika människor, generationer och livsöden vävs samman. Varje individuellt bidrag till väven, kan tillsammans skapa något stort gemensamt.

Reggio Emilia pedagogiken har en mångårig tradition av att vara en förskola/skola mitt i byn och samverka med lokalsamhället. Vår önskan är att genom sådana möten kunna fostra nästa generations samhällsmedborgare i demokratisk anda.

Väv på torget. Bild: Lilla och stora Emilia

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »