Stödjer du någon med psykisk ohälsa?

Händer. Foto: Elizabeth Tsung by Unsplah

Hjälper/stödjer du någon som har psykisk ohälsa/psykisk funktionsnedsättning eller finns inom LSS?

Då är du välkommen till Trivselpunkten, Torget 7 (Pilegården) den 20 juni kl. 15. Vi bjuder på fika och en kort föreläsning om ämnet anhörigstöd.

Staffanstorps kommun gör en ”inventering” av behoven om anhörigstöd för dig som har en närstående med psykisk funktionsnedsättning/psykisk ohälsa eller som finns inom LSS.

Vi vill gärna veta vilka behov du har och dina tankar kring vilket stöd du som anhörig önskar.

Anhörig benämns den som ger omsorg, stöd eller vård till en närstående. Det kan även vara en person utanför familjekretsen, till exempel en vän eller granne.

Representanter från ”Intresseföreningen för Psykoser (IFP Lundabygden/Österlen)” kommer att medverka under eftermiddagen.

Vid frågor kontakta Taina Ahola, 046-251537.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »