Midsommarfirande i Staffanstorp och Hjärup

Vallmo. Foto: Corina Ardeleanu by Unsplash

Välkomna att fira midsommar fredagen den 23 juni 2017 i Staffanstorp och Hjärup. I Staffanstorp börjar vi klä midsommarstången kl. 13.30 i Balders hage och i Hjärup börjar vi klä midsommarstången kl. 14 i Scoutparken.

Staffanstorp, Balders hage 

Vi börjar kl. 13.30 med att klä midsommarstången tillsammans och därefter är det dans och lekar för barnen kring midsommarstången. I år medverkar Linda Lundqvist från Sköna Bönor! I vanlig ordning blir det porslinskrossning, lotterier och ankdamm samt försäljning av midsommarkransar, korv, glass med mera. Sluttid är cirka kl. 16.30.

Arrangörer är Lions Club Vikingen och Kultur & Fritid Staffanstorps kommun.

Staffanstorp, Gästis trädgård

Kl. 16-19.30 Matserveringen med midsommarbuffé (bordsbokning: 046-25 40 02).
Kl. 17 Fri lek för barn och unga i trädgården. Alla kan vara med!

Arrangörer är Staffanstorps Gästis.

Hjärup, Scoutparken

Kl. 13  Pyssel för barnen, bind en midsommarkrans. Försäljning av saft, kaffe och enklare fikabröd. Fiskdamm.
Kl. 14  Vi samlas för att klä midsommarstången. Bidra gärna med blomster.
Kl. 15  Dans till dragspelsmusik. Ta med en välfylld picknick korg, sätt er i gröngräset och njut av sommaren. Vi bjuder alla barn på glass!

Arrangörer är Hjärups byalag, Uppåkra IF, Floorball kidz och Staffanstorps kommun.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »