Årets sommarlovsentreprenörer

Sommarlovsentreprenörer 2017 Foto: Annika Jalgén

Idag måndagen den 19 juni startar en två veckors kick off för årets Sommarlovsentreprenörer. Årets 12 blivande entreprenörer är alla i gymnasieåldern och kommer efter utbildningen att testa sin affärsidé i ett sommarföretag.

Utbildningen består bland annat av att arbeta fram en affärsplan, lära sig om marknadsföring och få en inblick i bokföringsregler. Arrangör är Staffanstorps kommun i nära samarbete med Business Port och det lokala näringslivet. Projektet sponsrar av Företagsgruppen, Region Skåne samt Sparbanken Skåne.

Följ ungdomarna på kommunens webbplats arbete/näringsliv eller direkt på Business ports webbplats.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

En kommentar till Årets sommarlovsentreprenörer

 1. Lycka till!
  Kul att Kommunen vågar köra igång detta igen och inte straffar ungdomarna som man gjorde ifjor av rädsla för fler negativa tidningsartiklar.
  Fortsätt att satsa på ungdomen.
  /Anders


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »