Vill du bli någons kompis?

Vill du engagera dig i någon som behöver stöd och sociala kontakter? Nu söker vi fler kontaktpersoner till ungdomar och vuxna med olika funktionshinder (fysiska, psykiska och eller intellektuella).

Kontaktpersonens främsta uppgift är att tillgodose behoven av en kompis när nätverket inte är så stort. Ni träffas för att till exempel fika, gå på bio eller ta en promenad. Syftet med träffarna kan vara att bidra till en meningsfull fritid, bryta isolering och skapa kontakt till en vuxen person som lyssnar.

Uppdraget som kontaktperson varierar tidsmässigt, det kan vara från ett par timmar i månaden till flera gånger i veckan.

Uppdraget som kontaktperson ersätts med arvode och en omkostnadsdel.

Är du intresserad och vill veta mer? Kontakta Anna Nilsson 046-25 13 92, eller anmäl dig via en intresseanmälan som du hittar här >>

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

3 kommentarer till Vill du bli någons kompis?

 1. Hej Annelie!

  Vad roligt att du är intresserad! Tyvärr vet jag inte hur försäkringskassan ställer sig till detta, det är kanske olika utifrån varje enskild individs omständigheter? Jag rekommenderar dig att kontakta dem och höra så att det blir korrekt. Återkom gärna med en intresseanmälan om du anser att det skulle fungera med försäkringskassan.
  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning
  Anna Nilsson, Sektionschef LSS, Socialpsykiatri

 2. intresseanmälan

  1. Hej Linda!

   Du hittar en ifyllbar intresseanmälan längre upp på sidan.

   Ha en fin dag!
   Med vänlig hälsning
   Anna Nilsson, Sektionschef LSS, Socialpsykiatri


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »