Vattenavstängning i Staffanstorp

Måndagen den 17 juli kommer vattnet att stängas på grund av en vattenläcka vid Krukmakarevägen. Reparationsarbetet utförs på natten, och vattnet stängs klockan 23.00 till 02.00.

Här ser du fastigheterna som påverkas. Om ni har möjlighet ber vi er att tappa upp vatten innan avstängningen. Berörda fastigheter är informerade via brev

När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter avstängningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt vattnet rinna länge före användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola också länge före tvätt av ljus kläder.

Har ni frågor hör av er till VA-Gruppen AB
Bengt Malmgren 0705-45 49 03

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Vattenavstängning i Staffanstorp

 1. Till Staffanstorps ansvariga.
  Är ni medvetna om att vatten är livsmedel, det ska inte sättas ut vattentankar utan personal. Vi i FRG är utbildade för detta, FRG = Frivilliga Resurs Gruppen
  När vi blir ”utkallade ” av kommunen har vi lön.
  Ulla

  1. Hej Ulla!
   Vi har inte placerat ut några vattentankar nyligen. När vattentankar placeras ut så är det vår entreprenör som ombesörjer detta. Bemanning vid tankarna sker beroende på hur tankarna är utformade samt under vilka omständigheter de behöver placeras ut.

   Vi är väl medvetna om att vatten är ett livsmedel och hanterar givetvis vattnet utifrån detta. Ha en fortsatt bra dag

   Pontus Borgstrand, Stadsbyggnadschef


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »