Öka tryggheten

Polisen. Foto och licens: Ulrika Vendelbo

På grund av de senaste händelserna med skadegörelse och annat har kommunen fördjupat samarbetet mellan kommunen och polisen. Detta för att komma till rätta med det ungdomsgäng som orsakar problem inom kommunen.

Kommunen ser mycket allvarligt på all form av kriminalitet. Föräldrar och vårdnadshavare kan komma att bli skadeståndsskyldiga för skadegörelse som deras minderåriga barn gör sig skyldiga till. Därför är det viktigt att samtliga föräldrar tar ansvar för sina ungdomar.

Vår uppsökande verksamhet fältgruppen har ett gott samarbete med polisen och arbetar förebyggande i miljöer där ungdomar rör sig. Detta arbetet intensifieras nu!

Polisen jobbar just nu med att få upp kameraövervakning. Kommunen anlitar även sedan länge väktare.

Alla tips och/eller anmälningar uppmuntras

Polisen vill gärna att om du ser något eller blir drabbad av något, anmäler det inträffade till polisen så att en anmälan blir registrerad och upprättad.

Anmälan gör du genom att ringa till polisen på nr 114 14. Läs mer här>>

Det är tillsammans vi formar kommunen.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »