Rivning av Blekingelekan i Staffanstorp

Under vecka 33 påbörjas rivningen av Blekingelekan, lekplatsen utmed Blekingevägen. I år har lekplatsen fått flera anmärkningar på årets säkerhetsbesiktning och kommer därför rivas i sin helhet.

Lekplatsen har under de senaste åren successivt nedmonterats i takt med att lekredskapen blivit utslitna.

Vi arbetar kontinuerligt med att anlägga nya större lekplatser i kommunen för att ersätta de äldre, mindre lekplatserna som med åren blivit väldigt slitna. Detta i enlighet med Staffanstorps kommuns lekplatspolicy. Roos leka, belägen norr om Roos damm, anlades för att dels ersätta Blekingelekan.

För frågor och mer information går det bra att kontakta Parkingenjör Linnea Saarela på Tekniska enheten.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »