John Taylor till Staffanstorps bibliotek

Tisdag 12 september kl 19.00 kommer trädgårdsmästare John Taylor till Staffanstorps bibliotek. Entré 70:-, biljettsläpp 26/8 kl 10.00 på Staffanstorps bibliotek. Telefonbokning 046-251265. Bokade biljetter hämtas senast en vecka innan föredraget.

John Taylor har varit trädgårdsmästare i Slottsparken i Malmö och förestått trädgårdsutställningarna under årliga Malmö Garden Show. Han är även känd från Tv-programmet Trädgårdstider i SVT, tillsammans med Tareq Taylor och Pernilla Månsson Colt. Ikväll är temat: ”Hur gör vi våra trädgårdar så vackra som möjligt – så länge som möjligt”.

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.