Öppen förskola i Hjärup!

Barn som pusslar. Foto och licens: Åsa Siller

Öppna förskolan i Staffanstorp är en del av familjecentralen Palettens verksamhet. Nu kommer även Hjärup att få del av Palettens öppna förskola.

Varje tisdag mellan kl. 13.30-15.30, med start 2017-10-03, kan man komma till öppna förskolan i Hjärup. Öppna förskolan kommer att bedrivas i sagorummet på Hjärups bibliotek och förskollärare Åsa Åkerlund från Paletten håller i verksamheten. Åsa lovar att bland annat sång, lek och möjlighet att prova lite instrument står på menyn.

Nu hoppas Åsa få träffa många barn och vårdnadshavare från Hjärup framöver, självklart är även Hjärupsfamiljer fortsatt välkomna till ordinarie verksamhet inne i Staffanstorps tätort. Ni kan läsa mer om Palettens öppna förskola här.

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Öppen förskola i Hjärup!

 1. Hej! Vad roligt att öppna förskolan kommer till Hjärup igen!
  Vilken är den tänkta målgruppen? Vi som har ett storasyskon på 15h förskolan hämtar dem kl 14 är det främst för dem eller de mindre barnen?

  1. Hej Viktoria!

   Åsa hälsar att alla åldersgrupper är välkomna till öppna förskolan, verksamheten kommer att anpassas efter de barn som kommer dit.

   hälsningar,
   Eva Mellberg
   Avdelningschef
   utbildningsförvaltningen