Vill du driva restaurang eller café i centrala Staffanstorp?

Café/restaurang i rådhuset. Illustration: Alva Esping

Nu har du chansen! I vinter kommer Staffanstorps bibliotek att flytta in i rådhuset. Staffanstorps kommun söker därför entreprenörer som vill starta och driva café eller restaurang i rådhusets bottenvåning, mitt i centrala Staffanstorp.

Biblioteket erbjuder kultur, framträdanden och avkoppling med mera och i anslutning till detta behövs någon som kan servera en god kopp kaffe och/eller välsmakande mat. Integrerat med biblioteket finns kommunens välbesökta medborgarkontor och det arbetar cirka 150 personer i huset. Restaurangen/caféet ska vara en öppen och levande oas med ett bra och varierat utbud. Lokalen nås inte enbart via rådhuset, utan även direkt från torget.

Visst låter det intressant? Hör av er till Lotta Grönvall, Axilon AB på 0702-01 34 50 eller lotta@axilon.se senast 15 september.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

2 kommentarer till Vill du driva restaurang eller café i centrala Staffanstorp?

 1. Hello Lotta,
  I have an Indian restaurant before in Staffanstorp at Storgatan 5, now I am looking for a new place to open my restaurant. Is it possible to fix ventillation and gas at this place?

  What is the monthly rent for the place?

  Birendra

  1. Hej Birendra!
   Lokalen där det planeras för restaurang/café är idag ett lunchrum med enklare uppvärmningsmöjligheter som används av kommunens personal. Kommunens plan är att det ska byggas ett restaurangkök med rätt ventilation. Detta görs i samarbete med den krögare som kommer starta upp verksamheten. Det är ombyggnationens omfattning som kommer vara till grund för framtida hyresnivå.
   Kontakta mig gärna på lotta@axilon.se för vidare kommunikation.
   Vänligen Lotta Grönvall


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Här hittar du tillkännagivanden, kungörelser och justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »