Vill du driva restaurang eller café i centrala Staffanstorp?

Café/restaurang i rådhuset. Illustration: Alva Esping

Nu har du chansen! I vinter kommer Staffanstorps bibliotek att flytta in i rådhuset. Staffanstorps kommun söker därför entreprenörer som vill starta och driva café eller restaurang i rådhusets bottenvåning, mitt i centrala Staffanstorp.

Biblioteket erbjuder kultur, framträdanden och avkoppling med mera och i anslutning till detta behövs någon som kan servera en god kopp kaffe och/eller välsmakande mat. Integrerat med biblioteket finns kommunens välbesökta medborgarkontor och det arbetar cirka 150 personer i huset. Restaurangen/caféet ska vara en öppen och levande oas med ett bra och varierat utbud. Lokalen nås inte enbart via rådhuset, utan även direkt från torget.

Visst låter det intressant? Hör av er till Lotta Grönvall, Axilon AB på 0702-01 34 50 eller lotta@axilon.se senast 15 september.