Vattenavstängning i Staffanstorp

Foto:Lars Owesson Sydvatten

Måndagen den 4 september kommer vattnet att stängas på grund av inkoppling av ny vattenledning på Hantverksvägen. Arbetet utförs på natten, och vattnet stängs klockan 23.00 till 06.00.

Här ser du fastigheterna som påverkas. Om ni har möjlighet ber vi er att tappa upp vatten innan avstängningen. Berörda fastigheter är informerade via brev

När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter avstängningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt vattnet rinna länge före användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola också länge före tvätt av ljus kläder.

Har ni frågor hör av er till VA-Gruppen AB
Bengt Malmgren 0705-45 49 03

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Vattenavstängning i Staffanstorp

 1. Hej,
  Hur i glödheta tänker kommunen när man stänger vattnet mellan 23-06? Vi som lämnar hemmet redan kl.06:00 får alltså inte duschat och sådant?
  Ni är fullt medvetna om att alla inte är pensionärer i byn, eller ni tror att antingen är man pensionär eller arbetslös och sover halva dagen?

  Skärpning med detta!
  /Henke

  1. Hej Henke!
   Beklagar såklart störningen. Vi försöker göra så att så få som möjligt ska bli berörda.
   Med vänliga hälsningar Joakim, Staffanstorps kommun